About

About 2

Despre Gradina Elvirei:
Totul a pornit de la amintirile sotului meu despre bunica Elvira, despre gradina in care cultiva ea toate zarzavaturile, despre bucuria cu care povestea despre lalele si trandafiri infloriti.

Era un univers magic pe care prin amintirea ei l-a lasat mostenire copiilor si nepotilor. Apoi mi-am dat seama ca toate femeile din familie, au o pasiune nemasurata pentru flori si gradinarit.

Si usor, usor, am dorit sa readuc acea atomosfera in gradina noastra, care la acea vreme reprezenta o alee de acces, nepavata, cu o movila de nisip in mijloc.

Gradina Elvirei sumarizeaza astfel toate experientele si povestile legate de acesta transformare, insotite de idei si sugestii pentru toti cei care nu sunt specialisti dar au pasiune pentru flori si decoratiuni.

Despre mine:

Sunt unul dintre acei tineri nascuti la inceputul anilor 1980 in Bucuresti, absolventa de studii universitare, masteranda a carei cariera a inceput din primii ani de facultate.

Ma consider o persoana norocoasa pentru ca de-a lungul timpului am reusit sa fac ce mi-am dorit si mai ales ce mi-a placut, iar viata, asa a fost sa fie, mi-a scos in cale oameni frumosi.

De unde pasiunea pentru flori? Ei bine imi aduc si acum aminte pajistea din fata casei bunicii, era un rai pentru mine. Din primavara si pana spre sfarsitul verii aveam un sevalet complet de flori; pelin, sapunel cum ii spuneam noi copiii, galbenele, toate le adunam si zi de zi ii daruiam bunicii un buchet de flori. Iar dansa, drept rasplata, cu rabdare si afectiune ma lasa sa o ajut in gradina.

Am redescoperit aceasta pasiune dupa ani, intr-un oras pe care il simt tot mai haotic, chiar lipsit de emotie uneori si intr-o perioada in care nu mai exista suficient timp pentru nimic. Astfel imi doresc cu orice ocazie sa readuc in prim planul familiei mele, micile placeri si momentele savurate pe indelete.

Cum pastram legatura:
Apasa butonul “Follow” ca sa primesti post-uri din partea Gradina Elvirei direct pe mail-ul tau.

Pentru comentarii legate de anumite post-uri, adauga input-ul tau in pagina respectiva astfel incat raspunsul sa poata fi impartasit si altor cititori.

Pentru intrebari ma puteti contacta si via e-mail la gradinaelvirei@gmail.com.

Drepturi de autor:

Titlul, continutul si fotografiile publicate pe blogul Gradina Elvirei reprezinta proprietatea autorului.

Noi incurajam activ adaugarea de continut nou, autentic si de calitate pe internet, aducand astfel in prim plan pe cei care aduc valoare si noutate in mediul online.

Astfel va rugam sa republicati continutul (partial sau integral) prin indicarea sursei de unde a fost preluata informatia (ex. ” sursa: Blog Gradina Elvirei”) sau prin adaugarea-prin copiere, a link-ului aferent paginii Gradina Elvirei:

“sursa: https://gradinaelvirei.wordpress.com/”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s