Tags

, , , , , ,

2 Noiembrie, o zi minunata de toamna, un motiv in plus sa ma alatur celor care au decis sa dea o mana de ajutor pentru curatenia de toamna prin proiectul Gradina Botanica – Gradina orasului meu, Asociatia Team Work.
Si ce ocazie mai buna sa ajuti macar un pic, si sa faci ceea ce iti place. Da, m-ati prins, sunt una dintre acele persoane care cred cu tarie ca fiecare dintre noi are si o datorie fata de societate, trebuie sa ne invatam copiii sa faca voluntariat (exemplul propriu este cea mai puternica lectie) si trebuie sa ne pese de ceea ce se intampla in jurul nostru.

Manusi_final

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Si ce sa vezi, o multime de tineri, frumosi si veseli, hotarati sa dea gata curatenia de toamna. Fie ca a fost vorba de greblat sau de taiat buruieni, toate au mers ca pe roate si zau ca iti era mai mare dragul sa privesti in urma.
Voluntar-1

Iaca a fost rost si de poze, diplome si premii.

Premii

O initiativa minunata si tineri care la randul lor incurajeaza alti tineri sa se implice voluntar, caci orasul este al nostru al tuturor.

Si daca tot vorbim de initiative, am vrut sa testez aparatul minune , amplasat in fata Gradinii Botanice care iti povesteste despre Bucuresti. Da, ce sa vezi, asta nu functiona. Oare am fost eu ghinionista?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements