Tags

, , , , , , ,

muzeul taranului roman bucuresti

Ce e mai frumos toamna decat sa te bucuri intr-o zi insorita de fructe si legume gustoase, de flori proaspete si de diverse bunatati ademenitoare, toate intr-un decor autentic absolut spelndid. Si daca mai e si zi de targ, atunci zau ca nu e rost de stat in casa.
O amplasare deosebita, neincapatoare spre surprinderea noastra pentru bucurestenii si expat-ii dornici sa petreaca o zi frumoasa si calda de toamna, roind printre standuri. Ne-am delectat privirile cu ii superbe, cu icoane si mici gablonturi lucrate manual.
bluze_final

Marea placere a fost insa la standurile cu gutui si struguri, cu rotocale de branzeturi minunate, si borcanele cu muraturi si dulceturi aranjate cu dichis numai gata de pus in camara.

bujor

muzeul taranului raman fructe

Desi am sosit la un targ de toamna doar jumatate din standuri erau dedicate produselor de sezon, cealalta jumatate fiind populata de comerciantii de vechituri. Ciudat sau nu, doar un singur stand a fost dedicat florilor.

Flori canva

soba

Ei, dupa ce am colindat, am admirat, am degustat si am cumparat, inconjurati de un decor imbietor, ne-am oprit pentru o cafea buna, bauta pe indelete.

Advertisements